За разлику од ДС-а ми не лажемо грађане

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 17.02.2014.

Српска напредна странка не жели да се бави маркетингом, већ искреним реформама, хоћемо да обезбедимо радна места у реалном сектору и поправимо ужасно стање у коме је Србију оставила Демократска странка. Након 400.000 изгубљених радних места, у време катастрофалне Владе демократа, од 2008. до 2012. године, Ђилас и Демократска странка су последњи у Србији који би требало да држе лекције о запошљавању.

У време владавине демократа, богатији су постајали само Драган Ђилас и његове фирме, јавни сектор је достигао готово 800.000 запослених, а на руководећа места долазило се искључиво са чланском картом Демократске странке.

Српска напредна странка, у последњих 18 месеци, успела је да заустави негативан тренд раста незапослености и сада напорно ради да обезбеди нова радна места кроз партнерства са озбиљним произвођачима, какви су „Џонсон електрикс“, „Бош“ или „Мерцедес“. Александар Вучић и његов економски тим успели су да пронађу и стратешког партнера из Финске за компанију „ФАП“ из Прибоја, и на тај начин реше вишедеценијски проблем људи из Прибоја.

За разлику од Демократске странке, напредњаци неће никада лагати грађане Србије и спремни смо да кажемо да нас чека још много посла.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ