Вести

АСФАЛТИРАН БУГАРЧИЋА КРАЈ У МЗ ШОПИЋ

У месној заједници Шопић асфалтирана су три крака улице у Бугарчића крају у дужини од 450 метара. Средства за асфалтирање у износу од 6 милиона динара обезбедила је Дирекција за путеве града Београда, а радове је извео ЈП „Београд пут“.Радове на асфалтирању обишао је заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић.

- Асфалтирањем три крака улице у Бугарчића крају, још једном смо одговорили на потребе наших грађана. Препознајући њихове проблеме, у сарадњи са Дирекцијом за путеве града Београда која је определила средства за асфалтирање ове улице решен је још један у низу проблем грађана месне заједнице Шопић, рекао је Бојан Стевић.

Стевић је додао да нас ускоро чекају радови на асфалтирању улице у Аночића крају у месној заједници Шопић.

Председник месне заједнице Шопић Зоран Петронијевић изразио је захвалност заменику председника ГО Лазаревац Бојану Стевићу, који је захваљујући Дирекцији за путеве града Београда обезбедио средства да се Бугарчића крај асфалтира.

- Мештани који живе у Бугарчића крају јако су захвални што су напокон добили своје парче асфалта. Такође, са великим задовољством очекујемо наставак радова на асфалтирању других улица, додао је Петронијевић.