Вести

АСФАЛТИРАН СПОРТСКИ ТЕРЕН У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ „ЗАГОРКА ДРАГОВИЋ“

Уз подршку Града Београда након 11 година од почетка уређења спортско – рекреативне зоне, становници ове месне заједнице добили су асфалтиран терен. Када су пре нешто више од 11 година мештани МЗ „Загорка Драговић“ покренули иницијативу да се уреди и очисти запуштена зелена површина на којој је ницала дивља депонија, изградња асфалтног спортског терена за мале спортове, како су многи сматрали била је недостижна.

Иницијативом представника МЗ „Загорка Драговић“ код заменика председника ГО Лазаревац Бојана Стевића, започети су радови на уређењу терена за кошарку.Завршну фазу радова обишао је заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић.

- Грађани МЗ „Загорка Драговић“ добили су асфалтиран терен за кошарку, место за окупљање спортских рекреативаца, деце и одраслих. Захваљујући Граду Београду обезбеђена су средства за уређење спортског терена, поред асфалтирања кошаркашког игралишта до краја године на овом терену планирано је постављање кошаркашких табли, уличне расвете, нових мобилијара и справа за вежбање, као и парковских клупа. У току су радови на уређењу још неколико спортских терена у општини Лазаревац, истакао је Стевић.

Задовољство динамиком и квалитетом изведених радова изразили су и представници МЗ „Загорка Драговић“, на чији захтев је и покренута иницијатива уређења спортског терена у овој месној заједници.