Вести

КВАЛИТЕТНИЈЕ СНАБДЕВАЊЕ ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОМ У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ШУШЊАР

У месној заједници Шушњар почели су радови на постављању стубне трафо станице, чиме ће бити омогућено нормално свакодневно напајање електричном енергијом за 37 домаћинстава дела месне заједнице „Стара школа“. Радове су обишли заменик председника Градске општине Лазаревац Бојан Стевић и директор РБ „Колубара“ Милорад Грчић.

Мештани су већ годинама били суочени са проблемом који се тиче снабдевања електричном енергијом, и то до мере да у домаћинствима није било могуће укључити неколико апарата у исто време, што је онемогућавало свакодневно нормално функционисање.

- Мештани ове месне заједнице свој вишедеценијски проблем изнели су на збору који је одржан почетком године, и ми смо захваљујући сарадњи са директором РБ "Колубара" Милорадом Грчићем и директором Електродистрибуције Лазаревац Веселином Шиљеговићем који су издвојили 6 милиона динара,успели да обезбедимо стабилно напајање електричном енергијом за овај део месне заједнице Шушњар - рекао је Бојан Стевић - заменик председника ГО Лазаревац приликом обиласка радова.