Вести

ПУШТЕНА У РАД СТУБНА ТРАФО СТАНИЦА У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ШУШЊАР

Заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић и директор лазаревачке Електодистрибуције Веселин Шиљеговић данас су месној заједници Шушњар, у засеоку „Стара школа“, пустили у рад нову трафо станицу снаге 420 киловолти, чиме је омогућено нормално снабдевање електричном енергијом за 37 домаћинстава.

Пуштањем у рад трафо станице решен је вишедеценијски проблем мештана МЗ Шушњар, који ће од сада имати стабилно снабдевање електричном енергијом, истакао је Бојан Стевић.

До реализације овог посла не би дошло да заменик председника ГО Лазаревац није уложио свој ауторитет за добијање грађевиске дозволе, обезбеђивања логистике и решавање имовинско – правних односа. Захваљујући њему и његовим сарадницима, као и председнику месне заједнице Шушњар, мештани овог дела насеља неће више имати проблем са слабим напоном у својим домаћинствима. Осим стубне трафо станице изграђен је и припадајући далековод, а уколико се укаже потреба, заменом трансформатора могло би да се напаја још домаћинстава, рекао је Веселин Шиљеговић.