Саопштења

Критике појединаца без аргумената

Просто је невероватно да већ данима траје хајка одређених људи из опозиције на Владу Републике Србије само зато што људи који данас воде државу, постижу неупоредиво боље резултате, него док су они били на власти.

Унија младих у омладини ЕПП

На састанку Савета омладине Европске народне партије (YEPP) који је одржан 06. децембра у Атини, Унија младих Српске напредне странке примљена је у чланство у овој организацији у статусу посматрача.

Јовичић: Демократе једино раде у своју корист

Српској напредној странци веома је драго што је шеф војвођанског режима, Бојан Пајтић, успео барeм са неким да нађе заједнички језик и да коначно пронађе, за себе и за политику ДС, прихватљивог коалиционог партнера, Војислава Шешеља, али жалимо, као грађани Србије, што било ко, па чак и Пајтић, на најпримитивнији на

Мање новца за политичке партије

Српска напредна странка саопштава да ће у току следеће недеље предложити Скупштини Србије, да, по хитном поступку, усвоји измене Закона о финансирању политичких партија, који је донет 2011. године, за време владавине Демократске странке.

Одговор ДС-у - 15.10.2014.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 15.10.2014.(2)

Српска напредна странка, поводом најновијег саопштења Демократске странке, поручује да су функционери ДС-а очигледно задржали једну традицију - сви се разумеју у полицијски посао, а то су упознали кроз различите поступке у којима су сами били предмет истраге.

Стефановић: Језик увреда и непознавање материје су огледало политике коју води Бојан Пајтић

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 15.10.2014.

Не знам зашто је председника Демократске странке, Бојана Пајтића, погодила моја данашња изјава коју, само да га подсетим, нисам дао као министар унутрашњих послова, већ као потпредседник Српске напредне странке.

Влада Републике Србије јасно је одговорила ДС-у

Српска напредна странка саопштава да је потпуно јасно да је Демократска странка, у свом очају и преварама, остала само странка лажова и превараната. Влада Републике Србије јасно је одговорила ДС-у да не постоји никакав уговор, и да никоме није дала ни динара.

Pages