Вести

НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЛАЗАРЕВАЦ

Српска напредна странка Лазаревац и ове године традиционално организовала је новогодишњи коктел у холу Центра за културу Лазаревац. Коктелу су присуствовали представници других политичких странака као и многобројни чланови општинског одбора

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА У СУСРЕТ ПРЕДСТОЈЕЋИМ ПРАЗНИЦИМА

Активисти Српске напредне странке Лазаревац организовали су штандове у Степојевцу и у Лазаревцу код Рударске чесме и овом приликом грађанима су уручили честитке, календаре и промотивни материјал странке.

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈМЛАЂЕ

У центру Лазаревца код Рударске чесме најмлађим суграђанима општине Лазаревац и ове године су традиционално осми пут по реду подељени новогодишњи пакетићи. Пакетиће је овом приликом уручила потпредседница Српске напредне странке Марија Обрадовић.

ГРАД БЕОГРАД СУБВЕНЦИОНИШЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ ИЗ СЕЛА ДУДОВИЦЕ

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић, секретар за привреду Милинко Величковић и председник Општине Лазаревац Бојан Синђелић посетили су вечерас село Дудовица и разговарали са мештанима и пољопривредним произвођачима о унапређењу производње.

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ СВЕТСКОГ ДАНА БОРБЕ ПРОТИВ СИДЕ

Савет за младе и Канцеларија за младе Градске општине Лазаревац у сарадњи са ДЗ „Др. Ђорђе Ковачевић“и свим основним и средњим школама са подручја ГО Лазаревац организовали су манифестацију поводом обележавања 1. децембра Светског дана борбе против СИДЕ.

Pages