Ана Брнабић на челу Народне скупштине

ОО СНС Лазаревац честита Ани Брнабић на избору за председницу Народне скупштине Републике Србије. На месту председнице Владе Републике Србије, Ана Брнабић је преданим радом, непристрасношћу, професионализмом и одличним резултатима себе позиционирала као особу од највишег значаја за функционисање сваке будуће Владе.

Улога коју ће имати у овом скупштинском сазиву јој неће бити ни мало лака због појединих опозиционих политичара који од највишег законодавног тела покушавају да направе позориште у ком би одржавали своје комедије, али ако постоји неко ко са таквим притисцима може и зна да се носи, онда је то сигурно Ана. Подршка коју смо добили на децембарским изборима нас обавезује да свака институција функционише у корист свих грађана Србије, као и да на чело сваке институције делегирамо најбоље и најодговорније особе, што Ану Брнабић чини идеалном особом за поменуту функцију и ми, ОО СНС Лазаревац, навикнути на успехе које је низала на свакој повереној функцији, желимо јој успехе у раду на новој позицији.