Демократе највише боли истина

Српска напредна странка саопштава да је Демократска странка дефинитивно изгубила сваку везу са реалношћу и политички компас.

Не би нас зачудило ни ако демократе најаве да ће тужити, поред СНС, и Агенцију за привредне регистре, и Државну ревизорску институцију, које су објавиле податке о имовини фирми и коефицијенте о платама покрајинских секретара. Такође, не би нас зачудило ни ако би Демократска странка тужила сваког грађанина, који је сведок њихове деценијске пљачке Србије.

Само један од примера како је Ђилас злоупотребаљавао свој положај градоначелника, и кршио закон, је реконструкција Булевара краља Александра. Извештај ДРИ о завршном рачуну Београда за 2010, у поступку јавних набавки, јасно показује да је процењена вредност реконструкције износила 1,41 милијарду, да би је „реконструисали“ на 1,73 милијарде, а потом и на 1,97 милијарди динара.

Српска напредна странка једва чека да своје тврдње докаже на суду, који је сада независна институција, за разлику од времена владавине демократа, када су судије политички постављане и застрашиване.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ