Саопштења

Ђиласова кула од картона

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 16.02.2014.

Српска напредна странка веома је изненађена што Демократска странка данас помиње ”Кулу од карата”, када сви знају да су управо они задужили Београд за неколико стотина милиона евра, у корист тајкуна и у њихову личну корист, док су грађани добили 960 милиона евра дуга и катастрофалне пројекте, као што су БусПлус и реконструкција Булевара краља Александра.

Српска напредна странка жели да подсети грађане Србије и Београда да су Драган Ђилас и Демократска странка направили истинску кулу од картона у Новом Београду, макету Теразија, која је коштала грађане Београда 62 милиона динара. Ова кула од картона парадигма је онога како је Драган Ђилас водио Београд и како би водио и Београд, и Србију, када би му се поново пружила таква шанса.

Са таквим председником странке, није ни чудо што кандидати са посланичке листе Демократске странке повлаче своје кандидатуре, попут Наташе Грбовић и Тамаре Трипић. Они знају да су тамо само због Ђиласових личних интереса и интереса тајкуна, а и бирачи то одлично знају. Србији је потребан лидер који може да уједини људе, а не неко ко им маже очи и одвлачи их са правог пута.

Омладина Српске напредне странке