Саопштења

ДС изгубио политички компас

Српска напредна странка пита демократе да ли су они забранили свом председнику Бојану Пајтићу да пише отворена писма и ауторске текстове, због чега сада они, једнако невешто, сами то чине. Додуше, ефекат свих њихових обраћања јавности је исти, ко год да их пише – препуна су лажи, банализација, замена теза и произвољности.

Када сте се већ латили оловке, било би лепо да грађанима коначно објасните шта је Бојан Пајтић, као председник покрајинске Владе, урадио у претходних 100 дана за грађане, и да ли ће грађанима коначно открити „где су њихови новци“ од Развојне банке Војводине, Фонда за развој, покрајинских робних резерви...

Нажалост, све оно што су демократе уништиле за деценију своје владавине, не може се поправити ни за 100 дана, ни за годину, или две, већ ће се грађани Србије годинама опорављати од последица њихове владавине, током које су, преко ноћи, зарад гласова на изборима, удвостручили јавни дуг, подигли га са 34,2 на 62,5 одсто БДП-а, у исто време, својим „способностима“ уништили приватни сектор, и тако без посла оставили 300 хиљада радника, све што су имали у својој странци запослили су у јавни сектор, а због њихове спољне политике и недржања речи, имали смо лоше односе у региону, док нам се смејао цео свет.

Пошто сте очигледно изгубили политики компас, и сада сте, по тврдњама вашег председника, постали једина парламентарна странка која се бори против уласка у Европску унију, а посебно због тога што сте Србију довели у овако тежак положај, крајње је лицемерно да грађанима баш ви говорите о бољем животу.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА