Саопштења

ДС-у није сметала тајкунизација Србије

Поводом данашњих „инспиративних“ изјава функционера Демократске странке, да у Србији ништа није урађено за претходних 18 месеци, Српска напредна странка саопштава да Ђиласу, Живковићу, Шутановцу, Стефановићу и свим другим функционерима Демократске странке ни најмање није сметало када је Мирослав Мишковић, читаву деценију, отимао новац, приватизовао фирме на најсумњивије начине, кад су тајкуни постајали све богатији, а грађани све сиромашнији.

Пошто се за време своје владавине ниједном речју против тога нису побунили, мислимо да их то, у најмању руку, дисквалификује да говоре о бољем животу грађана у Србији и Београду.

Срамота је што се Демократска странка једино бави нападима на Српску напредну странку и Владу Србије, која је покушала да поправи оно што су они уништавали претходних година. Уместо сталних, бесмислених напада на СНС, боље би им било смисле било какав програм са којим би могли да изађу пред грађане.

Стефановић и Живковић, који не живе у Београду, данас нам говоре о успешној владавини Ђиласа као градоначелника, док су Београђанима остали огромни дугови, кулисе плаћене по 600.000 евра, пљачка кроз Бусплус, намештени тендери по јавним предузећима, огромно партијско запошљавање, корупција на сваком нивоу...

Ако грађани на следећим изборима буду гласали за Ђиласа и ДС, загарантовано ће добити већу корупцију у јавним предузећима, свакодневне политичке игре, београдске општине ће имати све мање надлежности, а Београђани мање могућности да одлучују, јер ће то, уместо њих, чинити тајкуни.