Саопштења

ДС успела да осиромаши Војводину

Српска напредна странка, по ко зна који пут, понавља да одлично зна колико талентоване кадрове има Демократска странка - за разне махинације, комбинације и богаћење преко завлачења руке у џепове грађана Србије.

Драган Ђилас и Бојан Патић, заједно са својим ортацима из ДС, током читаве деценије своје „бриге“ за грађане Војводине, успели су да и ову регију, која је некада била најразвијенији део Србије, осиромаше до крајњих граница и оставе људе без посла.

Стопа незапослености у Војводини одавно је већа него у било ком делу Србије, приноси пшенице су дупло мањи него пре пола века, сточни фонд је преполовљен, пољопривредне задруге су уништене у пљачкашким приватизацијама, а покрајински секретари су себи назидали највише плате у држави, о чему постоји и извештај државног ревизора.

Грађани Војводине су јасно, на сваким локалним изборима током претходних годину дана, показли да не подржавају ниједног кандидата Демократске странке и да им је доста злоупотреба Пајтића и његове клике. Показали су да желе снажне реформе и људе који ће имати храбости да искорене корупцију и да се супротставе тајкунима, који су се незаконито богатили, док су грађани били све сиромашнији.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ