Саопштења

Истинска цензура постојала је у време ДС-а

Пошто ни вечерас Драган Ђилас није имао другу тему, осим Српске напредне странке и њеног председника, Александра Вучића, без обзира што је све време претио да ће изнети неку конкретну меру за добробит грађана Београда и Србије, то није учинио до завршетка своје, по ко зна које, телевизијске емисије на РТС-у, већ је само износио неистине о Александру Вучићу и СНС.

Позивамо га да објасни како је могуће да су само он и челници ДС-а, у време док су били на власти, постали тако енормно богати, и како су њихове приватне компаније толико напредовале, док су у исто време јавна предузећа и грађани постајали све сиромашнији. То није нешто што каже само СНС, то су чињенице.

А о тобожњој цензури у Србији довољно говори то што Драган Ђилас, сваког дана, са РТС-а и других телевизија са националном фреквенцијом, сеје мржњу против Александра Вучића и СНС. Истинска цензура постојала је у време владавине ДС-а, када је Драган Ђилас преко своје приватне компаније „помагао“ многим медијима у Србији, и када се није могла чути ниједна једина реч опозиције.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ