Саопштења

Јефтино сакупљање политичких поена од стране ДС

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ /27.08.2014.

Српска напредна странка поручује да последње саопштење Демократске странке, осим што представља невиђени безобразлук и позива на грубо кршење закона, најбоље показује ко су људи који су водили Србију дванаест година, а који су и данас, на жалост грађана Војводине, и даље на власти у северној српској покрајини.

Опште познато је да демократе, са астрономским цифрама на приватним банковиним рачунима, које су напунили пљачкајући грађане, не плаћају своје рачуне и да им је странка у дуговима, а то што позивају грађане да не измирују своје законске обавезе, и правдају неплаћање рачуна за струју, представља невиђени скандал на овим просторима.

Ти пенали, које помињу демократе, јесу само кап у мору нерационалног и кобног задуживања за време њихове владавине, јер је само прошле године Србија морала да плати преко 430 милиона евра казне, због грешака и неспособности ДС-а, током последњих шест година њихове власти.

Ови пенали директна су последица штеточинске владавине Демократске странке, а Српска напредна странка уложићe максималне напоре да се тако нешто никада више не понови.

Нико не може данас ни да процени колико дуго ће грађани Србије морати да плаћају катастрофалну политику демократа. Када се то споји са алавошћу и пљачкама њихових лидера, попут Пајтићеве пљачке од преко 500 милиона евра у само два случаја - Развојне банке Војводине и Фонда за развој, демократе би, да имају имало пристојности и одговорности, престале са јефтиним сакупљањем политичких поена.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА