Саопштења

Мишковић ћe бити премијер уколико Демократска странка победи 16. марта.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 26.02.2014.

Српска напредна странка саопштава да је сада свим грађанима јасно да ће Мирослав Мишковић бити премијер уколико Демократска странка победи 16. марта.

Драган Шутановац нам је још једном недвосмислено показао да је Демократска странка спремна да апсолутно, и свим средствима, стане у одбрану Мирослава Мишковића, и њихових заједничких привилегија. Показао нам је и то како на делу изгледа нераскидива веза између тајкуна и политике, и успео, на тренутак, да нас врати у прошло време - у време владавине ДС-а, и свих пљачкашких приватизација, када се од народа отимао сваки динар у Србији.

Српска напредна странка примећује и огромну нервозу Драгана Шутановца због најаве да ће се ствари у Србији променити, и да Србија више неће бити место у коме ће политичари моћи да уживају са својим пријатељима тајкунима, и да се заједно богате, а да народ у Србији буде све сиромашнији.

Српска напредна странка нема ништа против богатих људи, али, и те како, имамо против свих оних који су новац зарадили на незаконит начин. Драго нам је што је Демократска странка још једном јасно показала за шта се бори, и да ми мислимо потпуно другачије којим путем Србија треба да иде. Српска напредна странка наставиће да се храбро бори за модерну, економски развијену и пристојну Србију, и надамо се да ће то грађани препознати, а да ће време тајкуна и пљачке Србије остати далеко иза нас.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ