Саопштења

Неодговорна политика демократа је ружна прошлост Србије

Српска напредна странка саопштава да то што Демократска странка покушава да, по ко зна који пут, обмане јавност, осим што је срамно, крајње је и дегутантно.

Извињавамо вам се што председник Владе Републике Србије, и председник СНС, Александар Вучић, на данашњој конференцији за новинаре, није похвалио ваше популистичке и нерационалне мере пред изборе 2008. године, које сте спроводили искључиво зарад додворавања, добијања гласова на изборима и очувања својих фотеља и привилегија, чиме сте заглибили Србију у незапамћени јавни дуг.

Сада се све променило. Накарадна и неодговорна политика демократа ружна je прошлост Србије, која је данас оличена само у петнаестогодишњем нераду и пљачкама Бојана Пајтића по Војводини, који је и даље, са једва шест одсто подршке, али не задуго, председник Владе АП Војводине.

Када нам демократе и Бојан Пајтић говоре о некаквим плановима, није згорег да их подсетимо да је свима јасно да ДС никада није имала никакве планове за бољи живот грађана и напредак Србије, већ искључиво за лично богаћење и разарање привреде, а њихов највећи резултат је преко 400 хиљада људи без посла.

Пљачкање и уништавање предузећа, отпуштање радника, запошљавање демократа у јавни сектор, демолирање институција, разарање привреде и унижавање угледа Србије у региону и свету, као и њихови препуни банковни рачуни, јесте оно што оличава владавину Демократске странке.

Милионери, који би по Пајтићу, требало да сносе терет кризе, управо су функционери Демократске странке, и грађани би били одушевљени када би им вратили све што су опљачкали, и тако барем мало ублажили катастрофалну економску ситуацију у Србији, коју су својим отимачинама и шареним лажама направили.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА