Саопштења

Под влашћу демократа процветали само криминал и корупција

Српска напредна странка поручује Демократској странци да када говоре о својим успесима и, како кажу, прочишћавањима путева, већ једном схвате да грађани Србије нису кратког памћења, и да нико није заборавио шта је остало након њихове владавине, а да су за време својих мандата успели само да „прочисте“ џепове грађана и да отпусте преко 500 хиљада људи.

Поред тога што су успели да униште економију Србије, грађане доведу на руб егзистенције, девастирају све државне институције, успели су и да унизе углед Србије и у региону и у свету, док су у исто време у Србији, под влашћу демократа, процветали само криминал и корупција.

Верујемо да демократама смета то што је недавно први пут у јавности поменуто име Космајца, који је „ успешно развио свој бизнис“ док су били они на власти, а питамо их шта је то њих спречавало да се обрачунају са наркодилерима у Србији и да Дарко Шарић буде у затвору, као што је сада?

Нажалост, демократе и даље не схватају да је прошло време њихових маркетиншких манипулација и бахатих политичких игара, захваљујући којима су успели и јавни дуг да повећају са 34,2 на 62,5 одсто БДП.

Стога нас и не чуди што и своју катастрофалну и неодговорну политику покушавају и данас да представе као успех, јер је очигледно код њих све обрнуто, партија им је била држава, држава партија, а сада им смета то што им Српска напредна странка поручује да само надлежни државни органи могу да хапсе, врше истраге, подижу оптужнице, суде, пресуђују, без притисака политичких странака.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА