Опозиција поново доказује недостатак идеја и политичког програма. Мржња и насиље су њихово једино оруђе у борби против председника Републике Србије Александра Вучића, не презају чак ни од увреда и смишљања којекаквих неистина на рачун Вучићеве породице.

Као учеснике ове једностране пропагандне лажи најавили су Бориса Тадића и људе који живе изван Србије. Свако нормалан би схватио да је ово ништа друго до покушаја дискредитовања председника Вучића наводним објективним изјавама Тадића који не би добио подршку ни за председника Скупштине станара, и плаћених људи из иностранства да прочитају добијен текст.

Тражили су изборе, добили су их, али политички програм им не може обезбедити нити СНС, нити Александар Вучић, зато и прибегавају ширењу лажи и мржње не би ли скренули пажњу са конкретних питања на која не поседују решења и одговоре.

Општински одбор Српске напредне странке ће увек бити ту да одбрани истину од гнусних лажи, а истина говори да иза Александра Вучића стоје бројке као доказ рада и успеха, иза опозиције нуле као доказ неуспеха. Србија не сме да стане, опозициона јефтина продукција и још јефтиније лажи и сценаристи је неће зауставити.