Саопштење поводом рођендана председника Александра Вучића

У име свих наших чланова, симпатизера и функционера, ОО СНС Лазаревац жели срећан рођендан председнику Александру Вучићу, одлично здравље и потребну снагу за успешно вођство Србије путем просперитета.

Поносни смо што у нашим редовима имамо, пре свега доброг човека, оца, брата, сина, а затим и истрајног и квалитетног лидера чије резултате чак и опозициони политичари не могу да оспоре. Једину ствар коју опозиција може у овом тренутку да каже, је да коришћење имена Александра Вучића испред било које изборне листе ствара нефер услове, што је унапред признање губитка било којих наредних избора.

За овај рођендан Вам желимо, председниче, да и овог пута под Вашим вођством, на наредним, Београдским изборима, покажемо опозицији колику подршку уживате у српској престоници и да прљавом кампањом и говором мржње никада неће моћи да баце у сенку резултате и преданост позиву, какву до Вашег ступања на функцију, ни један Председник Републике Србије није имао.