На великом народном скупу, најављеном за 26.05.2023 године, на првом месту ћемо указати поштовање и саучешће у болу са породицама страдалих у немилим догађајима у ОШ „Владислав Рибникар“ и Младеновцу. Иако је опозиција непримереном реториком и насилним јавним наступима покушала да нас испровоцира и доведе на свој терен, да културне грађане претвори у себи равне, ми им то нећемо дозволити, већ ћемо као репрезенти пристојне Србије, мирним скупом, рећи шта мислимо о онима који у тренуцима туге позивају на нове злочине.

На несрећне догађаје који су потресли Србију, вођени предложеним и усвојеним мерама Председника Александра Вучића за превазилажење кризне ситуације, као и мерама за превенцију сличних злочина, показали смо присебност и доказали способност за бављење најодговорнијим пословима у држави. За свој рад смо увек били спремни да прихватимо оцену од оних чије нам је мишљење најважније, грађана Републике Србије, а податак да подршка СНС-у, као највећој политичкој странци у Србији, константно расте, на прави начин осликава квалитет нашег рада и даје нам енергију за будући рад.

Грађанима ће бити представљена визија Србије за године које долазе, као и јасни кораци за њено спровођење у дело. Много пута је опозиција покушала да обесмисли планове које је Председник Вучић износио у јавност и исто толико пута су били демантовани, јер све обећано је испуњено. Србија је у последњих неколико година изградила више аутопутева него у протеклих неколико деценија, Београд на води је за неке деловао нестварно, а данас је више него стварност, брза железница је била мисаона именица, а данас је нормално да се из Београда у Нови Сад и обратно стигне за 30 минута, пре 11 година просечно примање је износило око 300 EUR, данас је просечна зарада 800 EUR.

Све ово представља само део успеха за који смо одговорни, али ту не смемо нити хоћемо да станемо, зато ћемо заједно да изађемо на највећи народни скуп у историји земље и пружимо подршку политици која је Србију водила напред у најтежим временима и донела јој статус лидера у региону, политици Председника Александра Вучића.

Тијана Давидовац,
Председница ОО СНС Лазаревац