Честитке на избору за председника странке Милошу Вучевићу

У име Општинског одбора Српске напредне странке Лазаревац и своје лично име, желим да честитам Милошу Вучевићу на избору за новог председника странке.

Чврстог смо уверења да ће Милош Вучевић, као политичар који је доказао способност за велике задатке, као члан СНС-а од оснивања, наставити успешно да води странку и испратити вредности које је Александар Вучић поставио као основне постулате деловања наше странке. Чињеница да му је Александар Вучић, човек иза ког само стоје успеси, указао поверење и предложио га за свог наследника, нам улива још веће поверење и уверава нас да је Милош Вучевић прави човек за вођство политичке странке која ужива највеће поверење грађана Србије још од увођења вишестраначја.

Српска напредна странка ће у будућим данима имати веома важну улогу, јер ће представљати носећи стуб уједињења српског народа и заштите националних интереса уз формирање Народног покрета чему ће подршку пружати и Председник Републике Србије Александар Вучић који све што ради и чему тежи су мир, стабилност и просперитет Србије, за шта ће решење у годинама које су пред нама, дефинитивно бити Народни покрет.

Испред Милоша Вучевића су даном ступања на место председника странке постављени високи циљеви којима смо увек тежили и које смо увек испуњавали, што ћемо наставити и у годинама које долазе.

Тијана Давидовац,
Председница ОО СНС Лазаревац