У вези изјава функционера бившег жутог режима, данас пресвучених политичара у Народни покрет Србије, али и даље вођени истим газдом, Драганом Ђиласом, а о стању у ЕПС-у, обраћамо се саопштењем за јавност у циљу разјашњења неких чињеница.

Српска напредна странка вођена Александром Вучићем је странка која је увек водила државотворну политику. Примарни циљ деловања свих функционера делегираних од стране СНС-а је био очување енергетске стабилности земље уз очување свих предузећа у власништву Републике Србије, док људи који данас желе неистинама да обману јавност су људи који су галопирајућим темпом приватизовали све што су стигли, људи које интересује само пуњење сопствених џепова. На листи за приватизацију је био и ЕПС, али смо их 2012 године победом на изборима управо ми у томе прекинули, али сумњамо да су њихови планови на пољу приватизације промењени.

Евентуалним доласком на власт поменутих политичара, међу којима се налази и Алексић, понављач и лопов који је разорио Трстеник, само би наставили тамо где су стали, тако да ће ови избори имати референдумски карактер, да ли желимо да им дозволимо да униште сав напредак који смо направили или ћемо наставити путем просперитета уз очување државних и интереса свих грађана Републике Србије.

Српска напредна странка је једини гарант очувања стабилности, зато ће грађани и на овим изборима показати коме верују, да Србија не жели повратак у прошлост, да не жели и не сме да стане.