Медијска хајка коју Ђилас уредно спроводи заједно са својим партнером Шолаком, се наставља. Људи који сматрају да им по праву припада власт у Србији ван демократских токова, ван изборног процеса, делећи људе на подобне или оне којима своје лажи може да пласира и на безвредне, оне који мисле својом главом, оне људе који не гледају нити читају једнострано оријентисане "жуте" медије, људе који осећају припадност политичкој опцији која ради у корист државе Србије и свих њених грађана, без обзира на политичку, верску, националну или било коју другу припадност.

Протекли избори су били најчистији избори од увођења вишестраначја у Србији, са највећим бројем посматрача који су присуствовали на бирачким местима по жељи и Ђилас и екипа би требало да се помире да их нико не жели ни на челу скупштине станара, а камо ли града Београда или Републике, и због личног достојанства би требало да спортски прихвате пораз од бољег и прекину са измишљањем лажи о Председнику Александру Вучићу и његовој породици. Лажи нећемо коментарисати, јер су то што јесу, лажи које се пласирају свуда где је "жута" групација пустила своје пипке, на жалост и у братској републици Црној Гори.

ОО СНС Лазаревац, на челу са председницом Тијаном Давидовац, стоји иза сваког грађанина који је мета медијске хајке, измишљених лажи и афера, јер смо се обавезали да као део велике породице, Српске напредне странке, будемо браниоци демократије, да сваки добијен глас оправдамо вредним и преданим радом за боље сутра за све наше грађане, да на лажи реагујемо истином и у сваком тренутку на њу указујемо, не бисмо ли спречили мањинске насилнике да на власт дођу насиљем и над већином спроводе оно за шта су једино квалификовани, насиље.