ОО СНС Лазаревац најоштрије осуђује данашње извргавање руглу највишег законодавног тела, Народне скупштине Републике Србије, од стране посланика политичких странака чија се једина улога у политичком животу Србије састоји од акција овог типа, јер су за смислен политички програм неспособни.

Српска напредна странка представља фактор стабилности Србије поткрепљен не само политичким програмом од ког се не одступа и за који и даље уживамо подршку већинског становништва Србије, већ и резултатима за које смо у сваком тренутку спремни да поднесемо рачун, јер се ради о одговорном и преданом раду иза ког поносно стојимо.

Неколицина "жутих" политичара убеђена да је насиље које спроводе у свакој државној институцији у којој се појаве довољан разлог за добијање гласова неопходних за повратак у фотеље које би им донеле моћ да наставе тамо где смо их ми зауставили, су на децембарским изборима добили јасну поруку грађана Србије да силеџијама нема места на најодговорнијим државним функцијама, јер Србија не жели повратак у дане затварања фабрика, дане отпуштања радника, дане намештених приватизација у корист "жутих" функционера, дане лоше дипломатије која доводи до губитка територије, дане извињавања Србије за злочине које није починила.

Српска напредна странка ће увек бити ту као стуб одбране нормалних вредности у Србији и у томе нас не може зауставити ни један насилник, јер поверење које нам пружају грађани нам говори да смо на правом путу, да наша борба против рушилаца демократије не пролази незапажено и да и поред медијске хајке Шолакових "жутих" медија, вођени државотворном политиком Председника Александра Вучића и даље представљамо једину политичку опцију на коју грађани могу да се ослоне са пуном сигурношћу да је држава у правим рукама.