Саопштења

Вратите оно што сте од народа узели

Српска напредна странка позива Драгана Ђиласа да врати народу све оно што је стекао користећи свој положај градоначелника Београда. Такође, позивамо и све његове партијске послушнике и сараднике да ураде исто.

Када би они вратили све оно што су стекли док су били на власти, Србија никада више не би имала буџетски дефицит, а стандард грађана био би неупоредиво бољи. Драган Ђилас је последњи који има право да прича о томе како је народу тешко, јер сви врло добро знамо да су он и његови ортаци, за само четири године, отпустили 400.000 људи, разорили јавна предузећа и понизили читаве генерације, а у исто време од својих приватних фирми правили су гиганте.

Демократска странка и Драган Ђилас имали су прилику десет година да покажу шта умеју, а видели смо само монополе, владавину тајкуна и назадовање земље.

За разлику од „демократа“, који призивају насиље и украјински сценарио у Србији,што се јасно види у извештају агенцијe „Бета“ од 23. фебруара 2014.године, СНС сматра да једино грађани, на демократским изборима, могу да одлуче о томе коме ће указати поверење да спроведе реформе, и од Србије направи модерну, пристојну, уређену државу.

Српска напредна странка, са својим председником Александром Вучићем, без обзира на све отпоре Драгана Ђиласа, наставиће снажно да се бори против корупције и криминала, да ојачава економију, да својој држави враћа углед, а народу достојанство, економску сигурност и просперитет. Борба против корупције и економске реформе, које спроводи СНС, учиниће да и они људи који подржавају Демократску странку и за њу гласају - живе боље.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ