Саопштења

Заслугом ДС отпуштено 500.000 људи

Српска напредна странка поручује Демократској странци да, наравно, могу да траже, захтевају, шта год им падне на памет, само их љубазно молимо да, пре него што својим лицемерјем поново почасте све грађане Србије, одговоре зашто је Бојан Пајтић отпустио 200 хиљада људи у Војводини, а зашто је заслугом ДС-а отпуштено 500 хиљада у Србији, када толико воде рачуна, како кажу, о правима радника?

Такође, позивамо их да кажу зашто је, док су демократе и Пајтић своје партијске другаре запошљавали у јавни сектор и нереално повећавали плате у истом, 318 хиљада људи остало без посла у приватном сектору, и како су успели да за само четири године повећају јавни дуг са 34,2 на 62,5 одсто ?

Пре него што поново, по ко зна који пут, демократе наставе са бруталним лажима, позивамо их да кажу да ли стварно мисле да грађани пате од колективне амнезије, и да смо сви заборавили све њихове пљачкашке приватизације?

Када нам одговоре на питање о пљачкашким приватизацијама, нека нас и просветле, и објасне како им је успело да зараде виле и скупоцене аутомобиле?

Да ствар буде јаснија, не чуди нас што су демократе тако гласно против доношења Закона о раду, којим се побољшава инвестициони амбијент и младима коначно даје шанса да се запосле, јер се управо њим укидају и све оне привилегије које су им додатно напуниле џепове, а Србију додатно ојадиле.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА