Вести

AКЦИЈА „НАША ДЕЦА ЗАСЛУЖУЈУ НАЈБОЉЕ“

На иницијативу Уније жена, у организацији Уније младих Српске напредне странке Лазаревац, организована је акција „Наша деца заслужују најбоље“, у којој су обновљене столице диспанзера за децу и омладину Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“. Акција је организована у сарадњи са руководством Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“, директором Др Јованом Милојевићем.

- Акција је обухватила пресвлачење 100 столица, које су биле оштећене и поцепане, а данас су добиле потпуно нови изглед. Њиховим постављањем у дечији диспанзер, овај простор је оживео, што могу приметити сви корисници услуга Дома здравља на овом одељењу. Општински одбор Српске напредне странке Лазаревац препознаје потребе и проблеме како установа, тако и свих грађана општине Лазаревац, што можете видети из свих досадашњих акција, као и акција које тек предстоје да се реализују – истакла је Гордана Поповић, Унија младих Општинског одбора Српске напредне странке у Лазаревцу.

- Јако сам захвалан Унији жена, као и Унији младих Српске напредне странке у Лазаревцу, који су покренули ову иницијативу, и несебично помогли Дому здравља „Др Ђорђе Ковачевић“. Данас имамо освежен простор диспанзера за децу и омладину на одушевљење свих запослених, као и грађана који у наш Дом здравља долазе по медицинску помоћ. – рекао је Др Јован Милојевић, директор Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“.