Вести

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА РАДОЈА ДОМАНОВИЋА

На иницијативу грађана месне заједнице Горњи град, асфалтирана је улица Радоја Домановића после више од 20 година. Средства за асфалтирање у дужини од 350 метара обезбедила је Дирекција за путеве града Београда, док је извођач радова ЈП „Београд пут“. Радове на асфалтирању обишао је заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић.

- Мештани улице Радоја Домановића напокон су добили свој део асфалтног пута после више од 20 година. На сугестију председника Савета месне заједнице Горњи град Ранка Тодоривића, обезбедили смо средства да се ова улица у самом граду асфалтира и реше проблеми са којима су мештани месне заједнице Горњи град били суочени, рекао је заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић.

Стевић је истакао, да је у припреми пројекат за отварање улице и паркинг простора у улици Душана Вукотића, чиме ће улица Душана Вукотића бити спојена са улицом Др Ђорђе Ковачевић, чиме ће бити заокружена целина за зграде у улици Пере Ерјавеца. Израду пројектне документације финансира Секретаријат за саобраћај града Београда, а средства за радове определиће Дирекција за путеве града Београда.

- До сада је у месној заједници Горњи град асфалтирано пет улица, такође у плану је да се асфалтира још пет улица које излазе на улицу 1300 каплара и улице које излазе на Лукавички пут у складу са планом Савета месне заједнице Горњи град, додао је Стевић.

Председник Савета месне заједнице Горњи град Ранко Тодоровић, изразио је захвалност заменику председника ГО Лазаревац Бојану Стевићу, који је разумео потребе ове месне заједнице и обезбедио средства за асфалтирање улице Радоја Домановића преко Дирекције за путеве града Београда.

- Мештани месне заједнице Горњи град су јако задовољни што је после дугог низа година обећања, напокон улица Радоја Домановића асфалтирана. Много је обећања иза нас, али захваљујући граду Београду и Бојану Стевићу који је уложио свој труд и упорност да се уради оно што до сада није урђено, рекао је Тодоровић.

 

ПРЕ РАДОВА