Вести

Бабић: Гласачи су за СНС

Члан председништва Српске напредне странке, Зоран Бабић, изјавио је данас да верује да ће листа коју предводи Српска напредна странка, на наредним изборима, добити убедљиву подршку грађана Србије.

Бабић је присуствовао Молитвеном доручку који се одржава у Вашингтону, где је имао низ сусрета са америчким званичницима.

"Молитвени доручак је један од најзначајнијих планетарних скупова и значајно је присуство Србије на овом догађају", рекао је Бабић за Глас Америке, и додао да је захвалан на подршци коју је Влада Србије добила у билатералним сусретима које је имао.

Бабић је навео да је добијена подршка за наставак реформи и европске интеграције.

Функционер Српске напредне странке је у америчкој престоници разговарао са шефом канцеларије за југоисточну Европу у Стејт департменту Џонатаном Муром и конгресменом Робертом Ајделхортом.

"И поред значајне економске сарадње постоји простор за значајан помак, јер је у очима Америке Србија место где може да се инвестира и добро заради", оценио је Бабић.

Он је рекао да је био један од најгласнијих заговорника ванредних избора, зато што се у Србији и даље тешко живи.

"Свесни такве ситуације желимо да у реформе уђемо са значајнијим капацитетом и брже и боље. Задовољни смо улогом коју смо имали у Влади Србије и стварима које смо урадили, пошто је потписан Бриселски споразума и омогућен је нормалан и безбедан живот за људе који живе на Косову", закључио је функционер напредњака.

Извор: Танјуг