Вести

Бојан Стевић- АСФАЛТИРАНА ВИДОВДАНСКА УЛИЦА ПОСЛЕ ТРИДЕСЕТ ГОДИНА

          Након пријема код заменика председника градске општине Лазаревац Бојана Стевић и обећања да се реши вишедеценијски проблем становника који живе у Видовданској улици и улици Јоргована, данас је напокон овај проблем решен и улице су добиле нови изглед.

         Као што сам и обећао становницима Видовданске улице и становницима улице Јоргована, након пријема и изласка на терен, данас смо испунили дато обећање, а то је да смо завршили са асфалтирањем поменутих улица. Ове две улице су двеста метара удаљене од центра града, и дуги низ година грађани ових улица су били суочени са проблемима као што су велика прашина у летњем периоду, док у зимском и кишном периоду овим улицама се није могло проћи од снега и блата. Данас имамо једну модерну саобраћајницу, која је асфалтирана по свим стандардима нискоградње, и задовољне грађане који сада имају боље и квалитетније услове за живот, рекао је Бојан Стевић.

       Велику захвалност дугујемо градској општини Лазаревац и заменику председника градске општине Лазаревац Бојану Стевић на обећању датом прошле године, које је сада испуњено. Такође морам напоменути, да заиста нисмо очекивали овако квалитетну и прелепо урађену улицу, истакао је председник Савета месне заједнице Момчило Павловић Живорад Живковић.

       Улица је финансирана од стране ЈП „Дирекција за путеве“ града Београда, на основу иницијативе и дописа заменика председника градске општине Лазаревац Бојана Стевић.