Вести

Бојан Стевић-Наставак помоћи фудбалским клубовима у виду поделе опреме

Као што је и најављено пре десет дана приликом прве поделе опреме фудбалским клубовима са територије општине Лазаревац од стране потпредседника ФС Београд Бојана Стевић, данас је у просторијама ФСО Лазаревац уручено још девет(9) комплета спортске опреме за клубове са територије Лазаревца. Опрему су добили седам(7) представника Прве и Друге општинске лиге Лазаревца, као и један члан Београдске лиге и ФК "Колубара".

Стевић је захвалио на ангажовању свим представницима клубова који се труде да се клубови не угасе у овом тешком времену по питању обезбеђивања средстава за нормално функционисање. Као што сам и најавио приликом првог уручивања помоћи у виду опреме, морам да истакнем да у наредних месец дана сви фудбалски клубови са територије ГО Лазаревац без обзира на ранг такмичења осим ФК "Колубара" добиће помоћ у комплету спортске опреме тако да нема потребе за бригом и разним причама које су специфичне за нашу средину, а затим у првој недељи марта и по одређен број лопти и мрежа за голове зависно дал клуб који треба да прими опрему има потребе више за мрезама за голове или комплет дресовима. Лопте ће добити сви клубови без обзира да ли су добили мреже за голове или комплет опреме дресова, завршио је излагање Стевић уз напомену да нас очекује реализација потписивања уговора за спонзора лиге који ће сносити део трошкова за службена лица за клубове који се такмиче у Првој и Другој лиги ФСО Лазаревац, а други део средстава као и средства за клубове виших рангова биће обезбеђена преко савета за спорт ГО Лазаревац.

За крај желео би да напоменем да нема везе са фудбалом, ал има са спортом, то је да ће у наредних месец дана и КК "Колубара" и РК "Колубара" добити опрему за своје такмичаре, једини проблем остаје одбојка јер ова фирма нема опрему за одбојку истакао је потпредседник ФС Београд и заменик председника ГО Лазаревац Стевић.