Вести

БОЈАН СТЕВИЋ-Ништа неће зауставити промене у Србији

"НИШТА НЕЋЕ ЗАУСТАВИТИ ПРОМЕНЕ И ЈЕДАН ЦИЉ, А ТО ЈЕ БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ И СВИХ ОНИХ КОЈИ СУ УНИШТАВАЛИ ЛАЗАРЕВАЦ, СРБИЈУ, ОНИХ КОЈИ САДА ЗА МАЛЕ ПАРЕ ПОКУШАВАЈУ ДА ДЕСТАБИЛИЗУЈУ ПРАВАЦ КА ПОШТЕНОЈ И ВРЕДНОЈ СРБИЈИ И ЛАЗАРЕВЦУ", рекао је Члан Извршног и Главног одбора СНС и заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић.

На страначким просторијама Српске напредне странке у Лазаревцу разбијено је стакло, саопштио је београдски одбор СНС који је позвао надлежне да истраже напад.
БЕОГРАД - На страначким просторијама Српске напредне странке у Лазаревцу разбијено је стакло, саопштио је београдски одбор СНС који је позвао надлежне да истраже напад и починиоце приведу правди.

"Градски одбор Српске напредне странке Београд осуђује насилничко понашање политичких неистомишљеника, који су каменицама разбили стакло страначких просторија у Лазаревцу", наводи се у саопштењу.

Како се оцењује, починиоци су "очигледно имали намеру да насиљем покушају да зауставе реформе које спроводи Влада Србије на челу са премијером Александаром Вучићем, које за циљ имају бољи живот свих грађана наше земље".

СНС наводи и да ће се увек залагати за дијалог као начин политичке комуникације, а у саопштењу позива надлежне државне органе да истраже напад на страначке просторије и починиоце приведу правди.

Извор: ТАНЈУГ http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:528007-Razbijeno-staklo-stra...