Вести

БОЈАН СТЕВИЋ-Обележено 8 година постојања "Центра деце са посебним потребама" као и уручени новогодишњи пакетићи

Поводом обележавања 8 година постојања центра, а уједно и поводом Нове године, центар је обишао и заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић са саветом МЗ "Душан Петровић Шане".


Корисници центра су тим поводом организовали пригодну приредбу и рецитовали новогодишње песмице.


Стевић је истакао задовољство и велику захвалност савету месне заједнице "Душан Петровић Шане" , власнику ноћног клуба "Кристал" Милошу Петковићу, као и бројним људима добре воље који су учествовали у обезбеђивању средстава за 32 пакетића, као и локалним бендовима и Петковићу који су уручили новчану донацију. За следећу годину покушаћемо преко Града Београда да издејствујемо локацију, а затим сви ми са нивоа локала, почев од општине, јавних и приватних предузећа, људи добре воље, да се изгради нов објекат по свим eвропским стандардима који ће испуњавати све обавезе прописане законима. Ако се обезбеди локација што нам је приоритет, радови би почели почетком маја месеца, завршио је Стевић.


Председник месне заједнице "Душан Петровић Шане", Михајловић је истакао задовољство на реализованој акцији, као и да је целу акцију покренуо Бојан Стевић заменик председника ГО Лазаревац.

Милош Петковић испред клуба "Кристал" истакао је захвалност свим људима који су узели учешће у хуманитарној акцији и посетили хуманитарну  журку, успут напоменувши да дугује велико хвала локалним бендовима који су бесплатно свирали цело вече, као и на лепом предлогу на који је дошао Стевић да се све то организује.