Вести

БОЈАН СТЕВИЋ - Отварање реконструисане поште у Карађорђевој улици

Као што је најављено, данас је после пуних 8 година отворена реконструисана пошта у главној Карађорђевој улици.


Заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић је крајем фебруара ове године најавио почетак радова по питању реконструисања поште као и проширења капацитета. После непуних 9 месеци радови завршени и данас је званично пошта отворена за грађане Лазаревца. Лично мислим да је овај проблем требало раније решити, предходне општинске власти нису хтеле или знале, а данас грађани општине Лазаревац имају пошту са којом ће се поносити.

 Адаптација овог објекта је урађена по свим европским стандардима , а све са циљем да се грађанима Лазаревца омогући што боља услуга у пошти.Пошта је проширила капацитет и сада имамо више шалтера за кориснике, урађена климатизација, прилазни пут,као и уређен простор око саме поште.

 


Оно што је за похваалу, а то је да имамо и лифт уграђен за особе са инвалидитетом како би и особе са инвалидитетом  могли сами и не сметано да обаве све потребне услуге у пошти. Такав лифт заиста има врло мали број пошта у Србији, завршио је излагање Бојан Стевић заменик председника ГО Лазаревац.
Ово је био важан пројекат за Лазаревац , где је ЈП Пошта Србије у реконструкцију уложило 30 милиона динара, а локална самоуправа близу 3 милиона динара, у виду радова, као и издавања свих потребних дозвола за 7 дана.