Вести

Бојан Стевић- Петиција смањење цене превоза на релацији Београд- Лазаревац

Општински одбор Српске напредне странке“ Лазаревац и Унија младих Српске напредне странке“Лазаревац су покренули петицију смањење цене превоза на релацији Београд-Лазаревац.


Бојан Вељковић је истакао да је Унија младих Српске напредне странке“Лазаревац у сарадњи са Општинским одбором Српске напредне странке“ Лазаревац покренула петицију за смањење цене превоза на релацији Београд - Лазаревац. Сматрамо да је оправдана акција да се уз сакупљен довољан број потписа размотри и смањи цена превоза, јер на тај начин би се олакшало студентима, пензионерима и осталим грађанима, који користе свакодневно превоз на релацији Београд - Лазаревац. Искористио би прилику и позвао све грађане да свим радним данима од дванаест (12) до двадесет (20) часова, посете просторије Општинског одбора „Српске напредне странкеЛазаревац и подрже ову петицију, рекао је Бојан Стевић председник Општинског одбора Српске напредне странке“ Лазаревац.


На штанду је било пуно људи који су били заинтересовани да подрже ову петицију, а поред прикупљања потписа за ову петицију дељен је страначки материјал и часопис "СНС Информатор бр.25".