Вести

Бојан Стевић-ПОЧЕТАК РАДОВА У СУВОБОРСКОЈ УЛИЦИ И РЕШАВАЊЕ ВИШЕДЕЦЕНИЈСКОГ ПРОБЛЕМА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ СТАНИСЛАВ СРЕМЧЕВИЋ ЦРНИ

У месној заједници Станислав Сремчевић Црни започета је припрема Сувоборске улице. Почетак радова у Сувоборској улици обишли су заменик председника Градске општине Лазаревац Бојан Стевић, народни посланик Скупштине Републике Србије и председник Савета месне заједнице Станислав Сремчевић Црни Милош Тошанић, као и заменик директора ЈПКП Лазаревац Далибор Матијашевић.


У разговору са грађанима Лазаревца и житељима поменуте месне заједнице, Стевић је овом приликом сагледао ситуацију и објаснио да је ово само почетак решавања вишедеценијског проблема грађана Лазаревца и месне заједнице Станислав Сремчевић Црни.
Данас смо почели припрему за асфалтирање Сувоборске улице, затим нас очекују радови у Тамнавској улици, као и у Улици Станислав Сремчевић Црни. Успели смо да решимо проблем имовине, затим средства за извођење радова како би наши грађани имали боље услове за живот. Проблем смо решили уз помоћ премијера Владе Републике Србије Александра Вучић и Владе Републике Србије, да се донесе јавни интерес за поменуту улицу, што је врло битно за решавање имовине, како би све било у складу са законом – истакао је Стевић.
Народни посланик и председник Савета месне заједнице Милош Тошанић напоменуо је, да је ово историјско решавање проблема и захвалио се заменику председника Градске општине Лазаревац Бојану Стевић на помоћи у решавању вишедеценијског проблема.