Вести

Бојан Стевић-Подела спортске опреме фудбалским клубовима

Данас је у просторијама Старе спортске хале "Партизан" уручена спортска опрема фудбалским клубовима са територије општине Лазаревац који се такмиче у оквиру Фудбалског савеза општине Лазаревац.


Опрему клубовима који се такмиче у Првој и Другој лиги ФСО Лазаревац уручио је потпредседник Фудбалског савеза Београд Бојан Стевић.
Задњих петнест дана смо уручили девет(9) комплета дресова и шест(6) комплета мрежа за голове.Од девет клубова који су добили комплет опрему, један клуб се такмичи у Београдској зони, а два клуба у Првој Београдској лиги, док се остали клубови такмиче у Првој и Другој лиги ФСО Лазаревца.

У наредних десет дана још осам клубова који се такмиче у Првој и Другој општинској лиги и два клуба из Прве Београдске лиге добиће комплете спортске опреме, дар Фудбалског савеза Београд.Паралелно са поделом спортске опреме клубови Прве и Друге општинске лиге добиће и одређен број фудбалских лопти.

 

Примаран циљ поред обнове спортске опреме биће у наредних два месеца до почетка такмичења у Првој и Другој општинској лиги да се обезбеде средства за службена лица на тим утакмицама а то ће бити урађено потписивањем уговора између ФСО Лазаревца и једне стране компаније која ће сносити део трошкова службених лица, истакао је потпредседник ФС Београд Бојан Стевић.


Председник ФСО Лазаревац  Душан Јевремовић је истакао задовољство и напоменуо да је фудбалски Лазаревац и клубови са наше територије први пут на прави начин заступљени у Фудбалском савезу Београд, захваљујући Бојану Стевићу.