Вести

Бојан Стевић-ЗАПОЧЕТА РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ ДУШАН ПЕТРОВИЋ ШАНЕ У СТЕПОЈЕВЦУ

После завршетка радова на Дрењанском путу у Месој заједници Дрен, екипе ЈКП"Београд пута" су започеле радове на реконструкцији редовног одржавања у Месој заједници Степојевац у улици Душан Петровић Шане. Почетак радова уз Савет Месне заједнице су обишли и претставници општине, члан већа Бојан Синђелић и заменик преседника ГО Лазаревац Бојан Стевић.
Путни правац која ова улица повезује, а то је Степојевац са Лесковцем је заиста фреквентна улица, улица од виталног значаја за овај део општине, овај крај и за грађане. После дописа од стране Савета
Месне заједнице Степојевац, констатовали смо да је због оптерећења и лошег коловоза потребна реконструкција. Преко "Дирекције за путеве Града Београда" обезбеђена су средства за седамсто (700) метара да се замени коловоз и надам се да ће то бити завршено у наредних десет (10) дана ако временски услови буду ишли на руку радницима, истакао је заменик преседника ГО Лазаревац Бојан Стевић.
Износ радова је око једанаест(11) милиона динара. Поред ове улице биће урађено још четири улице до краја године, завршио је Стевић.