Вести

Бојан Стевић-Започето је са припремама за асфалтирање Тамнавске улице у месној заједници Станислав Сремчевић Црни

Данас су екипе ЈКП „Београд-пут" започеле са припремама за асфалтирање Тамнавске улице.  У друштву председника Савета месне заједнице Станислав Сремчевић Црни Милоша Тошанића радове су обишли заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић, председник Надзорног одбора ЈП "Дирекција" Миле Ранковић и члан Савета за саобраћај Јордан Младеновић.

У разговору са житељима Тамнавске улице, Стевић је истакао да је у плану изградња потпорног зида у једном делу улице, као и замена водоводне мреже.

Надам се да ће радови ићи по плану, такође ми је драго што су грађани Лазаревца схватили да се неко труди да им омогући  што квалитетније услове за живот. Тамнавска улица је триста метара удаљена од центра града, а дуги низ година је у широком луку заобилажена по питању радова. Искрено се надам да ће временски услови ићи на руку радницима ЈКП „Београд-пут" и да ће по плану у наредних двадесет дана бити започето са асфалтирањем. Потрудићемо се да преко "Дирекције за путеве" града Београда у целости завршимо све улице које се прикључују на улицу Станислав Сремчевић Црни и на тај начин, када поменута улица буде урађена добијемо једну модерну саобраћајницу безбедну за све учеснике у саобраћају, а уједно и побољшане услове за живот грађана који овде живе - рекао је Стевић у свом излагању.