Вести

Драган Јевтић-ПОДРШКА Драгана Јевтића СВЕТСКОМ ШАМПИОНУ

Срђан Алексић, члан кик бокс клуба „Обилић“ из Лазаревца, на недавно одржаном светском првенству у Италији у Риминију освојио је златну медаљу и одбранио титулу првака света од пре две године. За младог кик боксера и његовог тренера Горана Васиљевић, пријем је приредио директор предузећа „Колубара Услуге“ Драган Јевтић, који им је, како су истакли, једини изашао у сусрет и помогао да оду на такмичење и донесу злато у Лазаревац.

Драгану Јевтићу се захвалио најпре тренер Васиљевић, који је рекао да само захваљујући њему, општина Лазаревац у овом тренутку има још једну титулу првака света и да је он једини човек у Лазаревцу који је препознао вредност и значај подршке овом спорту, захваљујући чему у Лазаревцу сија још једно злато. Васиљевић истакао да је изузетно поносан што је тренер у клубу који је од 2011. до данас у Лазаревац донео пет златних медаља са европских и светских шампионата.

Јевтић је овом приликом рекао да је почаствован и поносан што је млади Алексић донео титулу. „Треба се поносити младим и успешним спортистима, али треба им и помоћи“, рекао је он и истакао значај подршке спорту пре свега због младих и у циљу развијања здравог друштва.

„Част ми је што представљам нашу земљу и доносим медаље у наш град“, рекао је млади шампион захваливши се тренеру и директору Јевтићу, који су у њега искрено веровали и били највећа подршка.

Извор: Праве новине http://pravenovine.com/vesti/drustvo/aleskic-doneo-svetsko-zlato-u-lazar...