Вести

ГРАД БЕОГРАД СУБВЕНЦИОНИШЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ ИЗ СЕЛА ДУДОВИЦЕ

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић, секретар за привреду Милинко Величковић и председник Општине Лазаревац Бојан Синђелић посетили су вечерас село Дудовица и разговарали са мештанима и пољопривредним произвођачима о унапређењу производње.

Петронијевић је истакао да је циљ посете да се у сарадњи са општинама и месним заједницама грађани упознају са субвенцијама које могу да имлементирају у наредном периоду, а Град Београд да се боље упозна са њиховим захтевима и на тај начин планира буџет за наредну годину. Он је најавио даље посете периферним деловима Београда, а у циљу равномерног развоја престонице.

–Посета селу Дудовица је била конструктивна, с обзиром да су житељи детаљно упознати са субвенцијама које нуди Секретаријат за привреду, посебнo у домену пољопривреде и развоју сточарства у том крају – истакао је секретар Величковић.

Синђелић се захвалио представницима Града на подстицајним мерама, јер показује жељу за равномерним развојем свих делова престонице, с обзиром да је Месна заједница Дудовица најужнији део града Београда.