Вести

ГРАДСКИ СЕКРЕТАР ГОРАН ТРИВАН ПОСЕТИО ЈЕ ГО ЛАЗАРЕВАЦ

Градску општину Лазаревац посетио је Горан Триван, секретар градског Секретаријата за заштиту животне средине и овом приликом одржао је радни састанак са руководством ГО Лазаревац у вези динамике реализације пројеката који су финансирани из буџета Града Београда.

У питању је осам пројеката – изградња водовода и канализације, топлификација, градски парк, фекални колектор, фабрика за пречишћавање отпадних вода и други пројекти које финансира Град Београд, подсетио је Горан Триван.

Он је такође истакао да ће градска влада и у будуће финансирати пројекте у Лазаревцу, и да сходно томе руководство ГО Лазаревац направи планове за наредну годину.

У наредном периоду у Лазаревцу ће бити уређена једна зелена површина чију изградњу и опремање финансира Фондација „Новак Ђоковић“ и Град Београд, најавио је Горан Триван.

Бојан Синђелић, председник ГО Лазаревац захвалио се Горану Тривану, секретару градског Секретаријата за заштиту животне средине и Граду Београду на досадашњој успешној сарадњи, као и наставку сарадње у будућем периоду.