Вести

Јоксимовић: Озбиљне реформе, без повратка на старо

Интернационални секретар СНС Јадранка Јоксимовић посетила је данас, поводом Међународног дана жена, Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину, где ју је дочекао Горан Кнежевић, потпредседник Главног одбора СНС.
 
Jadranka Joksimovic i Goran KnezevicПосебна пажња посвећена је положају жена у друштву. Јадранка Јоксимовић искористила је прилику да пошаље Зрењанинцима најважније поруке пред предстојеће изборе. Истакла је неопходност наставка реформи, које неће бити лаке, нити ће резултат бити одмах видљив.
„Коруптивни начин вођења државе дуже од деценије изјео је здраво ткиво српске економије, затворио радна места. У Војводини је виша стопа незапослености него у Шумадији. То је недопустиво! Избор је потпуно јасан 16. марта – озбиљне реформе без повратка на старо“, рекла је Јадранка Јоксимовић.
 
Приликом посете Зрењанину, она је обишла младе активисте на штанду Странке у центру града, где је, у друштву покрајинске посланице Стојанке Лекић, и кандидаткиње за народног посланика Станиславе Јаношевић и омладинаца, даровала најмлађим Зрењанинцима дечије енциклопдије, а њиховим мајкама књиге.