Вести

Видовдански коктел

Општински одбор Српске напредне странке Лазаревац је уз присуство великог броја функционера и чланова, коктелом обележио Видовдан, важан датум и празник за српску историју.

Председница ОО Српске напредне странке Лазаревац Тијана Давидовац на отварању скупа се обратила присутнима и истакла да пред Србијом стоје бројни изазови, али да уз политику Председника Републике Србије Александра Вучића, у коју смо увек имали поверења, сваки изазов ће бити решен на најбољи могући начин. Такође је најавила формирање Покрета за државу у ком ће Српска напредна странка бити централни стуб, чиме је пружила подршку оснивању истог, у чему ће ОО СНС Лазаревац имати активно учешће у данима који предстоје.

Потпредседник ОО СНС Лазаревац Бојан Стевић се такође обратио присутнима, истакавши да је Видовдан дан када се боље види, да нам је јединство потребно више него икада за превазилажење проблема пред којима се налазимо као друштво, за шта решење дефинитивно представља најављено оснивање Покрета за државу, као и политика Председника Вучића.