Вести

ЛАЗАРЕВАЦ ДОМАЋИН ДРУГЕ ЕТАПЕ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ ОЛИМПИЈСКЕ НАДЕ

Караван бициклиста у оквиру Међународне јуниорске трке кроз Србију, Трофеј Београда - Милан Панић 2016 која се по 45. пут одржава и под називом Олимпијске наде и ове године прошао је кроз Лазаревац. Друга етапа, ове престижне трке стартовала је у недељу 7. августа управо из Лазаревца.
Пехар победнику прве етапе Приможу Јаки члану тима Сава из Крања и медаље другопласираном Нику Чермажу из Саве Крањ и трећепласираном Тиму Роскару из екипе Перутнина из Птуја, на почетку друге етапе која је стартовала из Лазаревца доделила је Гордана Поповић, члан Већа ГО Лазаревац.

Најбоље пласирани српски јуниор у првој етапи био је Душан Веселиновић из београдског Партизана који је заузео 14. место.

Члан Већа ГО Лазаревац Гордана Поповић овом приликом је изразила велико задовољство што друга етапа ове трке другу годину за редом креће управо из Лазаревца. Чланица Већа ГО Лазаревац бициклистима у каравану, пожелела је пуно успеха и среће у другој етапи и изразила наду да ће се Лазаревца и наредне године наћи на бициклистичкој мапи Србије.

Директор трке Саша Гајичић на старту друге етапе у Лазаревцу је изјавио да је задовољан организацијом трке, а посебно се овом приликом захвалио Лазаревчанима на указаном гостопримству.