Вести

Лазаревац, МЗ Врбовно - Аутобуска стајалишта

Четири аутобуска стајалишта постављена су на Ибарској магистрали у Месној заједници Врбовно. После неколико година решен је проблем људи који у лошим временским условима чекају јавни превоз у Врбовну, рекао је заменик председника општине, Бојан Стевић. Овај пројекат реализован је уз подршку градског Секретаријата за саобраћај, и надамо се да је овим стајалиштима повећана и безбедност грађана на магистрали, истакао је помоћник градског секретара за саобраћај, Славиша Живковић.

Бар делимичну заштиту од кише и снега грађани Врбовна добили су постављанем печурки на обележена аутобуска стајалишта на Ибарској магистрали. Задовољни смо што је овим решен дугогодишњи проблем, каже председник МЗ Врбовно, Драган Давидовић. Надамо се да ће ова четири стајалишта умногоме олакшати грађанима Врбовна који су до сада били директно изложени и киши, и снегу, рекао је заменик председника општине, Бојан Стевић.

Овај пројекат подржао је градски Секретаријат за саобраћај у Београду, и подржаће све сличне пројекте у наредном периоду, каже помоћник секретара, Славиша Живковић. У МЗ Врбовно, према речима представника лазаревачке општине, у наредном периоду радиће се путна инфраструктура, као и секундардна водоводна мрежа.