Вести

Михајловић: Учинићемо све да се живи боље

ЛАЈКОВАЦ, Потпредседник Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић истакла је данас у Лајковцу да ће та странка, после избора, учинити све да се у Србији живи боље.

"Ми не обећавамо да можемо да урадимо од једном све, показали смо да радимо корак по корак. али обећавамо да ћемо спровести промене и да ћемо већ у 2014. да живимо боље, да свако осети од нас да се живи боље у Србији него пре", поручила је она у изјави после трибине у Лајковцу.

Михајловић је казала да СНС тражи пун мандат од грађана Србије, њихово поверење и подршку да заједно пуном снагом се учине промене у Србији, много брже и видљивије него што је било претходних 18 месеци.

Истом снагом као у борби против криминала и корупције борћемо се за свако радно место и створити услове да млади остану у Србији и да они старији и искусни сачувају своја радна места, нагласила је она.

Најважнији посао, којем ће се нова влада посветити, ће, како је подвукла, бити нова радна места.

После Лајковца Михајловић и кандидат за народног посланика СНС Александар Јовичић разговарали су са градјанима у Јабучју, позивајући их да изадју на предстојеће изборе и поновили да ће СНС наставити свом снагом да се бори против криминала, корупције и за радна места.