Вести

Миле Ранковић-Радови на инфраструктури у МЗ Миросаљци

Реконструкција и проширење централне улице у МЗ Миросаљци, како је планирано, биће завршени у мају. Реализација пројекта је почела 2008 године, а Град Београд је за завршетак планираних послова током протекле године издвојио око 15 милиона за кишну канализацију и 20 милиона за проширење саобраћајнице заједно са изградњом ивичњака и тротоара.

Пројекат реконструкције и проширења централне улице у МЗ Миросаљци, реализује се готово седам година, током протекле године уложено је 15 милиона динара у изградњу кишне канализације у дужини од 350 метара, док је 20 милиона је обезбеђено за проширење саобраћајнице. Током протекле године обезбеђена су средства и за уређење порте као и свих пратећих објета цркве у Миросаљцима, а за наредне радове се очекује и помоћ министарства вера. У овој години биће завршене и стављење на располагање грађанима и две капале у овој месној заједници, чија изградња траје готово осам година.

Председник МЗ Миросаљци Миле Ранковић очекује да ће средства за месне заједнице у овој години бити вишеструко већа него у предходној, што ће омогућити модернизацију локалних и некатегорисаних путева и почетак изградње Дома културе у овој месној заједници.

Извор: ГЕМ ТВ http://www.gemrtv.rs/?vesti2015/februar/mirosaljci-mile-rankovic-radovi-...