Вести

Новогодишњи коктел ОО СНС Лазаревац

Општински Одбор Српске напредне странке је традиционалним новогодишњим коктелом обележио годину успешног рада. 

Мноштву чланова, активиста и симпатизера странке обратила се Председница ОО СНС Лазаревац Тијана Давидовац речима да је 2022 година била јако битна због одржаних избора и захвалила се на пруженој подршци политици СНС-а и нашег председника Александра Вучића, такође је изразила своју захвалност на успешној сарадњи коалиционим партнерима, као и Електропривреди Србије на помоћи у решавању проблема наших суграђана. Иако је 2022 година била јако успешна, Тијана Давидовац је најавила још интензивнији и преданији рад на решавању проблема суграђана кроз константну комуникацију и ослушкивање њихових потреба.

Својим присуством, коктел је увеличао и члан Извршног одбора СНС Бобан Бирманчевић, а у свом обраћању је похвалио досадашњи рад ОО СНС Лазаревац и означио га као један од најозбиљнијих одбора у граду Београду и најавио нове изборне победе оправдане озбиљним и преданим радом руководства странке, као и општинских и месних руководстава.

Присутнима се обратио и Потпредседник ОО СНС Лазаревац Бојан Стевић и најавио даља капитална улагања, као и успешно привођење крају започетих пројеката.

 

Срећну Нову 2023 годину, у којој вам жели пуно среће, здравља, весеља, личног и професионалног успеха, а шта ће представљати превашодни циљ нашег рада, жели вам ОО СНС Лазаревац. Живела Србија!